tisdag 22 juli 2014

Top Ten Tuesday!

Veckans Top Ten Tuesday handlar om "Top Ten Characters I Would Want With Me On A Deserted Island".

  1. Robinson Crusoe? Alltså han har ju varit med om detta tidigare, och överlevde himla länge (på den där magiska ön som hade typ all mat i världen) så vi skulle nog klara oss rätt bra.
  2. Katniss Everdeen. Because awesome! Och hon kan jaga. Så vi lär ju inte vara hungriga. Plus att hon varit med om två hungerspel, så hon vet ju verkligen hur en överlever.
  3. Finnick Odair, eftersom han också varit med om två hungerspel, han kan simma extremt bra samt fiska. Så länge han inte har med sig sockerkuber...
  4. Miss Peregrine eftersom hon kan förvandla sig till en fågel, samt skapa tidsloopar. 
  5. Hermione. De andra kan säkert massor om vilken mat som är bra eller dålig att äta, men jag tror Hermione kan vara något av en expert inom området. Dessutom tror jag att hon skulle kunna göra det behagligt att leva på den där ön, så länge hon var ingenjören och någon annan jobbade. Det skulle heller inte skada om hon kunde använda sin magi!
  6. Mormodern i Min mormor hälsar och säger förlåt eftersom hon kan en massa bra sagor, så vi skulle aldrig ha tråkigt!
  7. Aragorn Vidstige. Han kan ju det här med att överleva på ingenting.
  8. Worsen i Min mormor hälsar och säger förlåt. Pälsen på den, plus storleken, skulle nog göra den till både ett utmärkt sovsällskap samt nattvakt. 
Om en får ta med sig fiktiva karaktärer, som inte är litterära (eller, det finns säkert någon fandom skriven om honom, men själva orginalhistorien är inte byggd på en bok tyvärr) så skulle det vara The Doctor. Han kan allt om allt, har sin fantastiska sonic screwdriver samt att Tardisen har möjlighet att följa efter honom om han skulle råka vara borta från den för länge. Då kan vi åka därifrån!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar