måndag 1 juni 2015

I’ll Confess My ABC’s

Den här listan hittade jag på MittBokligaLiv och för att få igång bloggen lite tänkte jag att det är ju alltid trevligt med "List-måndag". Vi kör!

A- Available: Nej, har pojkvän (visserligen på distans men snart ses vi igen!).

B- Biggest Fear: Oj vilken svår fråga. Jag är ju orimligt rädd för exempelvis kometer eller liknande som ska slå ut livet på jorden. Eller att broar ska rasa när jag är på dem eller under.

C- Crushing On: Loïc Nottiet, ni vet belgaren från ESC. Jepp, jag med.

D- Drink You Had Last: Vatten! Och om det inte räknas så drack jag lakrits-te från Pukka för en stund sedan.

E- Easiest Person To Talk To: Anna. Framför allt eftersom alla våra konversationer kan börja med orden "Men hallå" och handla om exempelvis ifall det ska vara vaniljvisp eller vaniljglass till rabarberpajen. Mycket viktiga saker.

F- Favorite Song: Rythm inside av ovan nämnda belgare samt Love Injected av Aminata. (Ja jag kollar på Eurovision, okej?)

G- Grossest Memory: Hm. Har ju sett en del saker på akuten, som en spik i tum-muskeln på en kille, ett hål i huvudet på en annan och en superbränd hand som svullnade upp medan jag såg den.

H- Hometown: Stockholm.

I- In Love With: Pojkvännen min.

J- Jealous Of: Alla som har livet på rätsida. Jag har en del saker att ta itu med, sen så kommer jag också ha det. Och alla som får jobba på förlag, himla drömjobb alltså.

K- Kissed Someone: Pojkvännen såklart. Annars är det mest troligt att jag pussat på mammas hundar.

L- Longest Relationship: Två år.

M- Middle Name: Kristina Elisabeth.

N- Number Of Siblings: Inga! Men har ett styvsyster (mammas mans dotter) och en familjehemsbror som bor hos pappa.

O- One Wish: Att jag behåller fysisk hälsa livet ut. Det verkar så knepigt att behöva springa på sjukhus jämt.

P- Person Who You Called Last: Min pappa.

Q- Question You’re Always Asked: "Hur blir man det?" eller "Vad är det?" när jag berättar om att jag vill jobba som förläggare eller redaktör.

R- Reason To Smile: Att jag snart är helt klar med skolan. Helt. Klar. Och att jag snart har ett tim-jobb i Bonnierhuset. Och att kundtjänsten på SJ faktiskt är riktigt snälla ibland.

S- Song You Last Sang: Slå mig hårt i ansiktet tror jag. Eller Håll ditt huvud högt.

T- Time You Woke Up: 10.35 ca. Sovmorgon, äntligen!

U- Underwear Color: Svart och röd. Ni får gissa vilken som är var.

V- Violent Moment You Had: Blev en gång så arg att jag slog handen i en vägg. En kaklad vägg. Min knoge flyttade lite på sig, så jag åkte till akuten för att dubbelkolla så inget var brutet. Det var det inte, men jag lärde mig ändå att det finns mycket bättre sätt att avreagera sig på än att slå i kaklade väggar.

W- Worst Habit: Känner inte igen min ångest och blir så sjukt irriterad och arg på allt och alla innan jag förstår vad som pågår.

X- Number Of X-Rays You’ve Had: En, som jag minns. Kanske fick en när jag var liten och drog ner för en trappa med gåstolen också.

Z- Zodiac Sign: Kräfta

I NOMINATE: Alla som vill!

1 kommentar: