fredag 28 mars 2014

Bokbloggsjerka 28-31 mars

I veckans bokbloggsjerka handlar det om litterära tatueringar: vad en skulle kunna tänka sig att göra och var på kroppen konstverket skulle sitta.

Jag har sedan tidigare två, varken stora eller små, tatueringar som står för saker jag älskar och alltid kommer ha med mig i mitt liv. För mig är det viktigt att jag kan stå för mina tatueringar även om 50 år. Därför är det lite svårt för mig att komma på något som skulle kunna vara så pass minnesvärt att jag vill ha det intatuerat för resten av livet. Jag gillar många böcker, älskar också väldigt många böcker, och är rädd för att jag kanske inte skulle kunna ge alla böcker den kärlek de förtjänar, eftersom en bara har ett visst antal kvadratcentimeter hud.

Om jag skulle göra något skulle det nog bara bli en bild på en bok eller två, troligtvis på insidan av ena fotankeln (jag vet att det tydligen ska göra jätteont där men det är där jag vill ha den). Men en cool idé hade varit att tatuera in titlarna på alla sina favoritböcker som hjärtat dunkar lite extra hårt för, i bara ren text, samma typsnitt och storlek, över t.ex. låret. Tycker lårtatueringar är sjukt snygga!

1 kommentar:

  1. Det är utan tvekan viktigt att ha 50-årsperspektivet på det som man väljer att tatuera. Jag har haft det med mina.

    SvaraRadera